BOTIGA

11 juny, 2020

Brúixoles

Harmonia i sinceritat entre el viure i el sentir. He respirat profundament la sensació. A través dels porus de la pell ha calat i s'ha expandit com la plenamar en nits de lluna plena.

Memoritzo l'emoció per no oblidar-me de qui sóc [ancoratge]. Ara sé on vull tornar quan la ment d'amagat m'espera en tombar la cantonada, quan amb cautela despistada obro escletxes a energies punxegudes que impacten al bell mig del pit.

Meditació. Silenci. Respira.

Cerco els [ancoratges] que com brúixoles emocionals em guien de tornada a casa. Una flor de pètals estesos al sol neix immensa, oberta, rabiosament acolorida del forat del pit i una energia lluminosa regalima vessant-ho tot.

També hi ha brúixoles escampades arreu, fanalets de llum que guien i escalfen cors. Es miri on es miri es veuen, però cal estar a l'aguait, només són visibles si la mirada abasta lluny enfocant els detalls, les coses petites i menudes.

Vida. Cor amable. Respira

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram