Autodidacta i exploradora.

Pinto la vida i les paraules m’ajuden a endreçar-la. Des de fa més de dues dècades que els pinzells m’acompanyen, però no és fins crear la  col·lecció ‘Sinuós’ que trobo el meu llenguatge pictòric i una manera d’expressar qui sóc a través de la pintura. Les paraules van venir molt més tard. Primer em van salvar, després em van enamorar.

Pintant la vida

La natura protagonista absoluta. Formes sinuoses que llisquen, s’amaguen, juguen. Colors i textures, llums i vida.

‘Sinuós 1_2011

‘Sinuós’ 2_2019  Exposició * Juny 2019 |Sala l’Empremta d’Igualada.

Confinament2020

Jugant amb les paraules

A la tardor de 2013 em deixo seduir per les paraules. Faig un viatge d’anada i tornada per la meva vida i al final del trajecte tenia a les meves mans ‘En una altra vida vull portar talons’. Un llibre de vida. El mes de març de 2015 decideixo auto editar-lo. Ara ja fa temps que vola.

‘La mirada del follet’ és una mirada a la vida, un lloc on explicar històries i endreçar-les a través de les paraules.

Altres inspiracions

A finals de 2011 vaig crear la col·lecció de braçalets ‘Le lutin de la forêt‘.  Peces úniques fetes de retalls de robes, pedres, botons, cintes, cordons, boletes i la inspiració dels follets del bosc.

Cosetes sobre mi

Paraules que m’agraden: resiliència, nuage, nosaltres, Catalunya, estimar, follet, complicitat, mare, vida, groc …

M’encanta parlar en francès, beure te, la llum de tarda d’estiu als camps a prop de la masia, el color violeta del cel, ser família, llegir, compartir, el silenci, emocionar-me, escriure, viatjar, estimar, practicar el dolce far niente, meditar, la platja del Torn, les obres de Klimt, escoltar a Billie Holliday a Norah Jones …

Sempre que vulguis aquí ens trobarem.