Un dia vaig sentir la necessitat d’agafar els pinzells. D’això ja fa molts, molts anys.  Sóc autodidacta. Pinto el que veig, però encara no sé pintar el que sento. No és fins la creació de la  col·lecció ‘Sinuós’ (2011)  que trobo el meu llenguatge pictòric i una manera particular d’expressar qui sóc a través de la pintura.

La natura protagonista absoluta. Formes sinuoses que llisquen, s’amaguen, juguen. Colors i textures, llums i vida.

L’última col·lecció, ‘Sinuós’ 2  la vaig presentar el passat mes de juny de 2019 a la Sala l’Empremta d’Igualada.

A finals de 2011 vaig crear la col·lecció de braçalets Le lutin de la forêt.  Peces úniques fetes de retalls de robes, pedres, botons, cintes, cordons, boletes i la inspiració dels follets del bosc.

A la tardor de 2013 em deixo seduir per les paraules. Amb elles faig un viatge d’anada i tornada per la meva vida i al final del trajecte tenia a les meves mans ‘En una altra vida vull portar talons’. Un llibre de vida. Un llibre amb ales. El mes de març de 2015 decideixo auto editar-lo. Ara ja fa temps que vola.

‘La mirada del follet’ és una mirada a la vida, un lloc on explicar històries i endreçar-les a través de les paraules.

Algunes cosetes sobre mi:

Paraules que m’agraden: resiliència, nuage, nosaltres, Catalunya, estimar, follet, complicitat, mare, vida, groc …

M’encanta parlar en francès, beure te, la llum de tarda d’estiu als camps a prop de la masia, el color violeta del cel, ser família, llegir, compartir, el silenci, emocionar-me, escriure, viatjar, estimar, practicar el dolce far niente, la platja del Torn, les obres de Klimt, escoltar a Billie Holliday a Norah Jones …

Sempre que vulguis aquí ens trobarem.