BOTIGA

Anna Carretero | Igualada 1961

La meva professió com a programadora cultural m’apropa a la cultura, a l’art en general i en particular a la pintura com a directora del SARTC Supermercat d’Art de l’Anoia organitzat des de l’Ateneu Igualadí durant quinze anys. 

A finals dels noranta començo a canalitzar la meva inquietud creativa cap a la pintura d’una forma totalment autodidacta. La meva obra és resultat d’anys d’explorar fins a trobar el meu llenguatge pictòric en la col·lecció ‘Sinuós’ que presento l’any 2011. 

Pinto la vida a través de la natura com a metàfora bellament inspiradora.
L'emoció i la intuïció són el motor.  En el procés creatiu experimento, invento, descobreixo i en aquest transitar lliure em sento feliç. És la meva particular mirada d’expressar qui sóc, que sento, a través de metàfores visuals. 

Com una finestra oberta al món la meva ànima es mostra per alliberar-se, guarir-se i dansar amb la naturalesa salvatge.

Treballo sobre cartolina i llenços. Pintura a l'oli i acrílica.

COL.LECCIONS

Paisatges impossibles, Sinuós I, Sinuós II, Finestres de Natura, Mentre els carrers dormien, Natura Singular, La poètica del mar, Atmosferes.

www.annacarretero.com

Instagram annacarretero7

Facebook Anna Carretero Art

E-mail  [email protected]

EXPOSICIONS

Autodidacta i exploradora de vida

Pinto la vida i les paraules m'ajuden a endreçar-la. Des de fa més de dues dècades que els pinzells m'acompanyen. Diferents etapes i aprenentatges. No és fins crear la  col·lecció 'Sinuós' que trobo el meu llenguatge pictòric i una manera d'expressar qui sóc a través de la pintura. Les paraules van venir molt més tard. Primer em van salvar, després em van enamorar.

Pintant la vida

La natura protagonista absoluta. Formes sinuoses que llisquen, s'amaguen, juguen. Colors i textures, llums i vida.

Jugant amb les paraules

Tardor de 2013, seduida per les paraules inicio un viatge d'anada i tornada per la meva història vital i al final del trajecte tenia a les meves mans 'En una altra vida vull portar talons'. Un llibre de vida.  Març de 2015, decideixo auto editar-lo. Ara ja fa temps que vola.

'La mirada del follet' és una mirada a la vida, un lloc on explicar històries i endreçar-les a través de les paraules.

Altres inspiracions

A finals de 2011 vaig crear la col·lecció de braçalets 'Le lutin de la forêt'.  Peces úniques fetes de retalls de robes, pedres, botons, cintes, cordons, boletes i la inspiració dels follets del bosc.

Cosetes sobre mi

Paraules que m’agraden: resiliència, nuage, nosaltres, Catalunya, estimar, follet, complicitat, mare, vida, groc ...

M’encanta parlar en francès, beure te, la llum de tarda d’estiu als camps a prop de la masia, el color violeta del cel, ser família, llegir, compartir, el silenci, emocionar-me, escriure, viatjar, estimar, practicar el dolce far niente, meditar, la platja del Torn, les obres de Klimt, escoltar a Billie Holliday a Norah Jones …

Sempre que vulguis aquí ens trobarem.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram