BOTIGA

1 març, 2017

El follet de bosc: 'Avui no és un dia normal'

EL FOLLET DEL BOSC d'Anna Carretero

'AVUI NO ÉS UN DIA NORMAL'

Ni ahir, ni els dies de les setmanes que precedeixen aquesta.

La vida intensa i sobtada ja fa temps que em passa per damunt amb gestos estridents mostrant la cruesa del que també està feta. Exposada a un estrès emocional difícil de gestionar experimento un onatge d'emocions líquides. No hi ha res entre el que sento i el teclat de l'ordinador. Escriure se'm fa difícil mentre les onades trepitgen platges i s'estampen en els esculls de la meva geografia. Escriure és tornar a sentir i ara no vull, ho faré des del silenci quan la vida deixi de cridar.

Quan passen coses grosses t'expulsen sense miraments d'allà on estiguis instal·lat i t'obliguen a caminar amb el pas canviat. Ningú pot caminar els meus passos per transitar el camí pedregat i costerut que ara tinc davant i jo amb prou feina! He sortit disparada amb les sabatilles d'estar per casa sense temps de calçar-me les botes de muntanya.

Enyoro un dia normal ...

Que quan soni el mòbil el cor no em quedi garratibat.
Que en començar el dia no m'acompanyi com una ombra la incertesa de com acabarà.

Que en acabar el dia no estigui per la carretera tornant d'algun hospital.
Que en el moment d'agafar el son no m'envaeixi la por que demà algú potser no es despertarà.

El que m'ha quedat clar i he aprofitat per aprendre, és que malgrat l'esforç per tenir una vida còmoda i segura, res és real. Fràgil la línia que separa el benestar del caos, la tranquil·litat del neguit, la vida i la mort ... , és tan fina que no cal aferrar-s'hi perquè es trencarà igualment. Quan a la fi deixes de resistir-te venen els regals en forma d'estones de calma i serenor com estels lluminosos sortits de la foscor i tot es para i et quedes allà amb el silenci i el present.

Text i imatge: Anna Carretero

‘El follet del bosc’ és una mirada. També és un lloc des d’on endreço el que la vida em provoca per després explicar històries. M’agrada construir ponts de paraules per expressar i fluir i més encara, compartir. Serà un plaer fer-ho amb vosaltres.

Anna Carretero

Coordinadora d’activitats a l’Ateneu Igualadí i escriptora debutant l’any 2015 amb el llibre ‘En una altra vida vull portar talons’ (autoedició). Amb ‘El follet del bosc’, Anna Carretero enceta enceta una nova col.laboració al ‘volsllegir.cat’ amb les seves històries, relats, mirades, opinions…

Article/post 1593 – Vols llegir? – volsllegir.cat

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram