BOTIGA

14 desembre, 2022

Fins al 8 de gener presento'Natura plaent' a l'Ateneu Igualadí

Pintures que diuen coses boniques. Un lloc de trobada amb la mirada de l'altre.

12.12.2022 | 08.01.2024 Ateneu Igualadí - Igualada -

La feina de pintora és solitària, introspectiva, així ha de ser per poder transitar per confins creatius i intangibles d'emocions mentre la vida interactua.

Setmanes, mesos creant obra, lliurant-me a la inspiració, a l'instint i un dia veus aquell fil conductor que dona sentit a una col·lecció i la poesia de la pintura, amb formes, textures i colors explica sense paraules paisatges interiors.

Aquesta etapa de la meva trajectòria pictòrica, obre una vasta extensió per explorar tècniques, formats, conceptes. Pintar esdevé una eina per explorar, evolucionar trencant barreres i pors. Crear pintures que diuen coses boniques em fa feliç, és un lloc de trobada amb la mirada de l'altre.

Exposar és obertura, energia que s’expandeix teixint complicitats, sinergies i oportunitats. Exposar és compartir, l’obra penjada a les parets amb pigments esquitxats de la vida que passava mentre pintava són testimoni de qui sóc.

Us convido a venir i a conèixer la meva obra.

De dilluns a dissabte - de les 18 h a les 20 h | Dissabtes matí d'11 h a 13 h

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram