BOTIGA

17 març, 2022

La poètica del mar

L'any passat per aquestes mateixes dates exposava el treball de tot un any marcat pel confinament i mesos posteriors. Just acabada l'exposició, brollen noves idees i començo a explorar.

El mar i la seva poètica ha sigut la pulsió creativa que m'ha inspirat a treballar en aquest nou projecte que ara presento, “El mar. J'entends la mer". No he volgut pintat el mar, sinó les emocions que em desperta. A través de metàfores visuals he pintat l'olor de la brisa salada, la remor de tants mars diferents, els blaus quasi infinits, la vida invisible que habita en aquest univers blau. La poètica del mar expressada des de la meva mirada.

Pinto la vida a través de la natura com a metàfora bellament inspiradora:
Paisatges de camps florits, camins, detalls florals, llums de tarda, colors de cels ... Sempre des de la meva particular interpretació. La meva és una pintura intuïtiva i emocional. Pintures a l'oli i acrílics sobre cartolina i llenços. També damunt d'altres suports com fusta, tèxtil i murals.

Aquest nou projecte ha estat un repte complex i emocionant.
M'ha empès a explorar pictòricament un medi nou, inabastable, enigmàtic. Aigua en moviment, densitats definides a través de tots els blaus, verds i platejats possibles.

A la Sala d'Exposicions també hi haurà exposades altres col·leccions inèdites creades en el darrer any.

EXPOSICIÓ de pintures
"El mar. J'entends la mer" d'Anna Carretero

20 d'abril al 20 de maig - Sala Nivell 46
C/ Sant Magí, 46 - Igualada -

Horari:
Tarda: de dimecres a dissabte, de 17 h a 20.30 h
Matí: de dijous a diumenge, de 10 h a 13 h.

Us convido a reposar la mirada i contemplar l'univers blau.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram